SÅDAN ARBEJDER VI

DE 6 TRIN I PROCESSEN FRA RÅDGIVNING TIL FÆRDIGT VÆRKTØJ

Uanset om du har brug for hjælp til støbeværktøjer eller snit- og stanseværktøjer, arbejder vi efter den samme grundige procedure.

INTRODUKTION TIL OPGAVEN

Kontakt os per mail eller telefon, så vi kan høre, hvad du har brug for. Har du færdige arbejdstegninger i 3D liggende klar, tager vi udgangspunkt i dem til tilbuddet.

RÅDGIVNING OG TILBUD

Alt efter opgavens størrelse, kompleksitet mv. rådgiver vi jer gerne i hvordan vi sammen finder ind til den bedste løsning til det I efterspørger. Vi kommer gerne ud til jer og fremsender selvfølgelig et tilbud til jer på pris inkl. forventet leveringstid.

l

3D KONSTRUKTIONSTEGNING AF VÆRKTØJET

Med mindre I har mulighed for selv at komme med færdige 3D konstruktionstegninger, vil vores konstruktionsafdeling udarbejde en tegning på jeres opgave. Tegningen godkendes af jer inden opstart af produktion.

FREMSTILLING AF VÆRKTØJ

Vores værktøjsmagere overtager nu konstruktionen og starter fremstilling af komponenterne. Center Tool råder over en stor maskinpark som gør det muligt at levere moderne, kvalitetssikre og holdbare værktøjer.

LEVERING OG FRAGT

I  forbindelse med tilbuddet har vi aftalt om vi sørger for levering af værktøjet gennem fragtmand eller om I selv vil hente det på vores fabrik i Greve.

EFTERFØLGENDE SERVICE OG REPARATION

Center Tool udfører alle former for service, vedligeholdelse og reparationsopgaver på værktøj. Mulighed for faste serviceaftaler og ad hoc.

HAR DU BRUG FOR ET TILBUD PÅ EN OPGAVE?

Ring gerne 43 90 11 10, hvis du har et spørgsmål eller vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også sende en mail til ct@centertool.dk, så vender vi tilbage.